..

..

Om Oss

Kullagatan Elektronik Service är ett serviceföretag med placering i centrala Helsingborg.Vi erbjuder felsökning och reparation på smartphones, surfplattor, stationära och bärbara datorer.

Kullagatan Elektronik Service har tusentals nöjda kunder och serviceavtal med stort antal företag i landet. Kundkretsen består tillika stora delar av privatpersoner, företag, statliga instanser, såväl som flertalet försäkringsbolag.

Som målsättning har vi att ge snabb, professionell och personlig service. Detta innebär bland annat att vi försöker hantera alla jobb för att ingen ska behöva vara ifrån sin enhet längre än vad som är absolut nödvändigt. För oss är kvalité och återkommande kunder av största vikt vilket innebär att vi alltid dubbelkollar och sluttestar alla enheter. Allt för att ni som kund ska kunna förvänta er att ta emot en enhet med samma känsla som när den var ny.

Vi erbjuder som en av ytterst få serviceverkstäder i Sverige service ned på komponentnivå och förses ständigt ifrån våra leverantörer med uppdaterade servicemanualer och kretsscheman. Byte av avancerade IC-kretsar utför vi på daglig basis.

©Kullagatan Elektronik Service 2022